jeugdclub klimmuur haarlem

Elke zaterdag is het bij klimmuur Haarlem feest. Dan trainen de  leden van jeugdclub klimmuur haarlem en hebben we activiteiten, wedstrijden en workshops. Als je de jeugdcursus hebt gevolgd en je hebt je zekeringsbewijs gehaald, hoor je bij de jeugdclub. Tot je 14 jaar bent moet je nog onder begeleiding van een volwassenene klimmen. Dat kan een van je ouders zijn, maar je kunt ook komen trainen op zaterdag onder begeleiding van onze trainers!

Op zaterdag ochtend traint eerst de basis trainings groep en op zaterdag middag de gevorderden trainingsgroep. Onze trainers Bart Keesom en André Heijting staan klaar om de deelnemers tot grote hoogte op te zwepen! Lijkt het je leuk om mee te doen? Kom dan eens op zaterdag langs bij jeugdclub klimmuur haarlem!

Daarnaast zijn er ook trainingsgroepen op woensdag middag van 17:00 tot 18:00 en op zondag van 16:00 tot 18:00. Mogelijkheden genoeg! Overleg even met ons welke trainingsgroep voor jou van toepassing is en of er een plekje beschikbaar is voor jou om mee te doen.

We houden je op de hoogte van alle activiteiten (algemeen en speciaal voor de jeugd) die er georganiseerd worden. We doen dit via het mededelingenbord in de hal en via e-mail. Je bepaalt zelf of je wel of niet aan iets mee wilt doen. Bij activiteiten speciaal voor de jeugd kun je denken aan wedstrijden, klimcircuits, gastlessen, filmavondjes, klimuitstapjes etc. Hartstikke leuk dus!

Tijden trainingsgroepen:
Woensdag basis training: 17:00 – 19:00
Zaterdag jeugdcursus (zekercursus): 11:00 – 13:00
Zaterdag basis training: 10:30 – 12:30
Zaterdag gevorderden training: 13:00 – 15:00
Zondag basis training: 16:00 – 18:00

JGDCLB de klimmuur
jeugdclub begeleiders: André Heijting, Bart Keesom, Bas Krop en Joost Beckers
jeugdclub coordinator: Jakke Clijsen
email: jakke@deklimmuur.nl
telefoon: 023-5259997

Maak kennis met klimmen

Wil je het sportklimmen een keer uitproberen? Volg dan een kennismakingsles!

meer info

Bedrijfsuitje

Klimmen met collega’s is de ideale activiteit voor een bedrijfsuitje. Kom gezellig klimmen en bereik met jouw team de top. 

meer info

Kinderfeestjes

Vier je verjaardag met je vriendjes en vriendinnetjes bij ons!

meer info