fbpx

kidsclub

Ben je tussen de 7 en 10 jaar en lijkt klimmen en boulderen je leuk? Doe dan mee aan de kidsclub bij onze vestiging Boulderhal de Fabriek (deze ligt op slechts 112 meter afstand van Klimmuur Haarlem). Klimopdrachten, spelletjes en vooral veel lol hebben staan centraal! Je leert allerlei technieken die je kunt gebruiken bij het boulderen. Je gaat met enthousiaste leeftijdsgenoten aan de slag en ontdekt zo de klimsport. Heb je interesse? Klik dan snel hier voor meer info over de kidsclub bij boulderhal de Fabriek

Als je 10 jaar of ouder bent geworden mag je overstappen naar de klimmuur en kun je meedoen aan de jeugdcursus, waarbij je leert klimmen en zekeren. Het omgaan met touwen, hoogte, gordels, zekeren en nog veel meer. Super spannend en leuk!

Heb je de jeugdcursus met goed gevolg afgesloten? Dan kun je doorstromen naar de jeugdclub! Elke week aan de slag onder leiding van onze trainers. Super leuk, uitdagend, gezellig en leerzaam!

Als je de smaak van het klimmen helemaal te pakken hebt, is het slim jouw eigen spullen aan te schaffen. In onze winkel hebben we daarvoor de perfecte aanbieding: de startersset! Deze set bestaat uit alles wat je nodig heb om indoor te kunnen klimmen (gordel, schoenen, zekermateriaal, pofzak) en kost 189,00 euro.

 

Maak kennis met klimmen

Wil je het sportklimmen een keer uitproberen? Volg dan een kennismakingsles!

meer info

Bedrijfsuitje

Klimmen met collega‚Äôs is de ideale activiteit voor een bedrijfsuitje. Kom gezellig klimmen en bereik met jouw team de top. 

meer info

Kinderfeestjes

Vier je verjaardag met je vriendjes en vriendinnetjes bij ons!

meer info