kidsclub klimmuur Haarlem

Ben je tussen de 7 en 10 jaar, en vind je klimmen leuk, dan is onze kidsclub echt iets voor jou! Je gaat met enthousiaste leeftijdsgenoten aan de slag en ontdekt zo de klimsport.

Elke zaterdag en zondag komt de kidsclub in de klimmuur bij elkaar om veel te klimmen. Klimopdrachten, spelletjes en vooral veel lol hebben staan centraal! In juli en augustus is er een zomerstop.

De kidsclub is elke zaterdag van 9:30 tot 11:00 en van 11:00 tot 12:30 uur en op zondag van 11.00 tot 12.30 en van 12.30 tot 14.00. De kidsclub bestaat uit kinderen die op een gezellige, speelse en uitdagende manier hun eigen grenzen willen verleggen en het klimniveau willen verbeteren.

En de kosten?
Als je mee wilt doen met onze kidsclub, kun je betalen met de kidsclub-strippenkaart. Deze 10-strippenkaart kost 90,00 euro, dus je betaalt 9 euro per les. Heb je nog geen eigen gordel, dan kan je deze bij ons huren voor 4,00 euro.

En daarna?
Als je tien jaar bent kun je doorstromen naar onze jeugdcursus waarbij je zelf leert hoe je veilig en zelfstandig kunt klimmen en zekeren! Daarna kun je meedoen met onze Jeugdclub. Super gezellig!

Als je de smaak van het klimmen helemaal te pakken hebt, is het slim jouw eigen spullen aan te schaffen. In onze winkel hebben we daarvoor de perfecte aanbieding: de startersset! Deze set bestaat uit alles wat je nodig heb om indoor te kunnen klimmen (gordel, schoenen, zekermateriaal, pofzak) en kost 189,00 euro.

Vragen?
Voor vragen over plaatsing, de wachtlijst en andere vragen kunt u via de mail contact opnemen met de kidsclub coördinator Jakke Clijsen (jakke@deklimmuur.nl).

Kidsclub de klimmuur
kidsclub begeleiders: Zohar Cochavi, Danylo Muravskiy, Jakke Clijsen, Julia Huijg, Victor van der Zwaag en Jan van der Meulen
kidsclub coordinator: Jakke Clijsen
email: jakke@deklimmuur.nl
telefoon: 023-5259997

Maak kennis met klimmen

Wil je het sportklimmen een keer uitproberen? Volg dan een kennismakingsles!

meer info

Bedrijfsuitje

Klimmen met collega’s is de ideale activiteit voor een bedrijfsuitje. Kom gezellig klimmen en bereik met jouw team de top. 

meer info

Kinderfeestjes

Vier je verjaardag met je vriendjes en vriendinnetjes bij ons!

meer info