fbpx

kinderfeestje Klimmuur Haarlem

Ben je bijna jarig? Lijkt het je leuk om een kinderfeestje te geven bij de klimmuur? Leuk idee!

We hebben bij de klimmuur een super spannend en leuk feestje voor kinderen. Samen met je ouders en andere begeleiders krijg je eerst instructie over het klimmen bij de klimmuur. We leren jullie dan natuurlijk hoe je veilig en goed kunt klimmen. Jullie moeten natuurlijk wel snappen hoe je de touwen moet bedienen voordat je naar boven kunt klimmen. Als jullie het allemaal begrijpen en goed toe kunnen passen. kun je op ontdekkingstocht de hal in. Op allerlei wanddelen kun je vervolgens tot wel 16 meter hoog klimmen. Super spannend! Durf jij de uitdaging aan?

Na het klimmen is het natuurlijk wel erg fijn als je even bij kunt komen van de inspanning. Wij zorgen voor een tafel met pannenkoeken en limonade voor jullie. Onze tafeltjes en stoelen staan midden op de klimvloer. Je kunt dus tussen de klimmers in nagenieten van het feestje. Als afsluiting van het feestje krijg je van ons nog een diploma mee. Een mooi bewijs van jouw top-prestatie!

Een kinderfeestje kost € 24,50 per kind. Dit is inclusief instructie, zekeringsmateriaal en het klimmen. Ook de pannenkoeken, limonade en diploma is inbegrepen. Een volwassene betaalt niets. Per 2 a 3 kinderen dient er één volwassene mee te komen om te zekeren.

Wil je geen pannenkoeken? Ook goed natuurlijk! Een kinderfeestje zonder de extra’s kost € 20,50 per kind.

Het is niet toegestaan om eigen consumpties mee te nemen. Maar een verjaardagstaart kan altijd. Laat ons dat van tevoren dan wel even weten!

reserveer online

Maak kennis met klimmen

Wil je het sportklimmen een keer uitproberen? Volg dan een kennismakingsles!

meer info

Bedrijfsuitje

Klimmen met collega’s is de ideale activiteit voor een bedrijfsuitje. Kom gezellig klimmen en bereik met jouw team de top. 

meer info

Kinderfeestjes

Vier je verjaardag met je vriendjes en vriendinnetjes bij ons!

meer info