fbpx

klimmen & boulderen klimmuur haarlem

Bij Klimmuur Haarlem hebben we een uitgebreid aanbod aan routes en boulders. Er zijn ongeveer 130 routes en in onze boulderruimtes stapels boulders en trainingsmogelijkheden beschikbaar voor iedereen die langs komt! 

Klimmen

Voor het klimmen zijn er zeer gevarieerde wanddelen beschikbaar tot zo’n 16,5 meter hoog. Van een korte plaatwand (liggende wand) tot een lange, continue 12 graden overhangende trainings en wedstrijd wand. En alsof dat niet genoeg is, is er ook een spectaculair voorklimdak beschikbaar!

Boulderen

Voor het boulderen hebben we drie verschillende ruimtes beschikbaar waar we een zeer divers aanbod aan boulders beschikbaar hebben. Een grote overhangende paddestoel vorm in het centrum van de hal is de meest aansprekende boulderplek. Daarnaast hebben we een groot hok met diverse wanden bij het voorklimdak en een groot dak met allerlei trainingsmiddelen bij de entree. Meer dan voldoende wand oppervlak voor een uitdagende boulderscene!

Maak kennis met klimmen

Wil je het sportklimmen een keer uitproberen? Volg dan een kennismakingsles!

meer info

Bedrijfsuitje

Klimmen met collega‚Äôs is de ideale activiteit voor een bedrijfsuitje. Kom gezellig klimmen en bereik met jouw team de top. 

meer info

Kinderfeestjes

Vier je verjaardag met je vriendjes en vriendinnetjes bij ons!

meer info