fbpx

trainingen en cursussen klimmuur Haarlem

Bij klimmuur Haarlem hebben we een heel uitgebreid aanbod aan cursussen en trainingen. Hierbij maken we onderscheid tussen jeugd en volwassenen.

Voor de volwassenen start het klimmen met de basiscursus. In deze cursus leer je zelfstandig klimmen en zekeren en kun je de sport volop gaan beoefenen! Daarna zijn er verschillende mogelijkheden om de sport dieper in te duiken. Wat dacht je van de basis techniek cursus? Als je tijd actief bent en voldoende niveau hebt opgebouwd, denk dan ook eens aan de voorklimcursus.

We hebben bij klimmuur Haarlem voor de jeugd meerdere trainingsgroepen actief. Er zijn twee verschillende trainingsgroepen op de zaterdag, twee op woensdag middag en ook nog eentje op zondag! Op zaterdag is in de ochtend de basis trainings groep actief, in de middag de gevorderden. Bij de gevorderden groep werken we ook naar de regionale wedstrijden toe! Lijkt het je leuk om mee te doen aan de trainingsgroepen? Zorg dan dat je eerst de jeugdcursus hebt gedaan en kom eens langs op zaterdag! We trainen het hele jaar door, behalve in de zomermaanden juli en augustus. Er is dan een korte zomerstop.

Wil je meer weten over de tijden, de inhoud en de trainers van de trainingsgroepen en of er ruimte is om mee te doen? Neem dan even contact op met haarlem@deklimmuur.nl, dan krijg je alle details te horen!

Maak kennis met klimmen

Wil je het sportklimmen een keer uitproberen? Volg dan een kennismakingsles!

meer info

Bedrijfsuitje

Klimmen met collega‚Äôs is de ideale activiteit voor een bedrijfsuitje. Kom gezellig klimmen en bereik met jouw team de top. 

meer info

Kinderfeestjes

Vier je verjaardag met je vriendjes en vriendinnetjes bij ons!

meer info