fbpx

jeugdcursus klimmuur Amsterdam Centraal

Als je 10 jaar of ouder bent en je wilt zelfstandig leren klimmen en zekeren, volg dan onze jeugdcursus. Deze cursus is bedoeld voor kinderen die net een kennismakingsles hebben gevolgd en de sport in willen duiken of kinderen die al wat vaker hebben geklommen onder begeleiding van een volwassene en het nu zelf willen kunnen!

De jeugdcursus bestaat uit vier lessen op zaterdag ochtend van 10:30 uur tot 12:30 uur en begint op de eerste zaterdag van elke maand. De cursus gaat door bij 4 aanmeldigen of meer. Hou er rekening mee dat we in de zomer maanden (juli en augustus) een rustige periode hebben in de klimmuur. De kans dat de cursus dan door gaat is niet erg groot. Neem dan voor de zekerheid even contact op met de hal.

Bij de jeugdcursus leer je zelfstandig klimmen en zekeren. Een verantwoordelijke taak! Hoe bedien je de touwen? Hoe controleer je elkaar? Hoe gaat dat zekeren eigenlijk precies? Wat zijn de basis technieken van het klimmen? Een hele stapel vragen die we tijdens de lessen gaan beantwoorden. We werken ernaar toe dat je in vier lessen zelfstandig leert klimmen en zekeren en je KO2 diploma haalt. Hiermee kun je vervolgens doorstromen naar de jeugdclub!

Tot je 14 jaar oud bent, moet je klimmen onder begeleiding van een volwassene. Dat kan bij onze jeugdclub onder begeleiding van de trainers of je komt met jouw ouders op andere tijden langs! Als je ouder dan 14 bent kun je zelfs het K2 diploma halen en mag je na akkoord van de jeugdtrainer zelfstandig komen klimmen.

De cursus kost € 79,00. Deze prijs is inclusief de entree, de lessen en de materialen die je nodig hebt. Als je de cursus met goed gevolg afsluit, krijg je van de klimmuur in de maand aansluitend aan de cursus de entree gratis (dat is wel exclusief de huur van de materialen). Je hoeft dus de maand na de cursus geen entree te betalen en kun je veel komen klimmen!

Maak kennis met klimmen

Wil je het sportklimmen een keer uitproberen? Volg dan een kennismakingsles!

meer info

Bedrijfsuitje

Klimmen met collega’s is de ideale activiteit voor een bedrijfsuitje. Kom gezellig klimmen en bereik met jouw team de top. 

meer info

Kinderfeestjes

Vier je verjaardag met je vriendjes en vriendinnetjes bij ons!

meer info