competitie Klimmuur Rotterdam

The Setup is een laagdrempelige klimcompetitie in de Klimmuur Rotterdam. Alle competitie routes worden in het weekend voor de competitie gebouwd door gemiddeld 15 verschillende routebouwers. De competitie duurt twee maanden en vind 4 keer per jaar plaats. Iedere editie worden er 14 routes gebouwd tussen met moeilijkheidsgraden van 5A oplopend tot 8B. Tijdens de competitie zijn er twee verschillende categorieën:

Flash
De eerste poging telt voor de Flash competitie, daarna mag je elke route zo vaak proberen als je wilt. Een flash beklimming houdt in dat je alle informatie mag weten over een route, je mag andere mensen de route zien klimmen maar je mag geen greep aanraken tot je eerste poging. De routes zijn verdeeld in 4 zones, die aanduiden hoe ver je bent gekomen, voor iedere route krijg je punten die meetellen voor de einduitslag. Het loont dus alle routes te proberen!

Project
Na 2 maanden proberen wordt je beste poging van elke route opgeteld en wordt hier een uitslag van gemaakt. Het is leuk voor de ranglijsten om regelmatig jouw verbeterde score door te geven om te kunnen zien wie er aan de leiding gaat.

Wekelijks word er een tussenstand op onze Facebook-pagina geplaats met uiteindelijk 1 winnaar per categorie. Dus wil je op de hoogte blijven check: www.facebook.com/klimmuurrotterdam

Maak kennis met klimmen

Wil je het sportklimmen een keer uitproberen? Volg dan een kennismakingsles!

meer info

Bedrijfsuitje

Klimmen met collega’s is de ideale activiteit voor een bedrijfsuitje. Kom gezellig klimmen en bereik met jouw team de top. 

meer info

Kinderfeestjes

Vier je verjaardag met je vriendjes en vriendinnetjes bij ons!

meer info