fbpx

jeugdclub klimmuur rotterdam

De jeugdclub Rotterdam Rockstars is er voor alle jeugd t/m 18 jaar die wil en/of kan klimmen. We trainen op zaterdag van 12:00 tot 14:00 uur en woensdag van 18:00 tot 20:00 uur.

Een proefles kost slechts €7,50!

Proefles gedaan en wil je graag starten met klimmen en meetrainen? De volgende stap is dat je zult moeten leren zekeren (als je dat nog niet kan). En dat kan met onze Jeugdcursus!

Jeugdcursus

Ben je al 10 jaar of ouder en wil je leren klimmen? Dan kun jij je inschrijven voor de Jeugdcursus.

Je leert hier hoe je veilig kan klimmen en zekeren. De meeste kinderen doen dit in 4 lessen van 2 uur. Heb jij je zekerbewijs gehaald dan krijg je van ons een maand gratis klimmen cadeau en mag komen trainen bij de JGDCLB – Rotterdam Rockstars!

JGDCLB – Rotterdam Rockstars

Ben jij 10 jaar of ouder en heb jij je zekerbewijs gehaald na afronding van de jeugdcursus? Dan kun je meedoen met onze Jeugdclub. Je kunt op twee momenten trainen. Elke zaterdag van 12:00 tot 14:00 uur komen we bij elkaar om gezellig te klimmen. Hier leer je beter klimmen onder begeleiding van onze trainers, kun je zelf bepalen welke routes je gaat klimmen en maak je nieuwe vrienden.

Daarnaast hebben we op woensdag van 18:00 tot 20:00 uur een groep enthousiaste jeugdklimmers die graag nog meer willen leren. Deze groep traint gezellig met elkaar, zodat ze zichzelf verbeteren en zelfs mee zouden kunnen doen met wedstrijden.

Naast de normale trainingen, organiseren we eens in de zoveel tijd leuke activiteiten zoals klimmen in andere hallen en hebben we ook minimaal 1 keer per jaar een groot slaapfeest in de hal waarbij we de boel ’s nachts flink op de kop zetten!

Communicatie

Via de e-mail houden we je op de hoogte van alle activiteiten die er georganiseerd worden. Je kunt denken aan wedstrijden, klimmen in België/Frankrijk, gastlessen, klimuitstapjes, etc. Hartstikke leuk dus!

Contact JGDCLB de Klimmuur

Jeugdclubtrainers: Johanna Vuijk, Anna Kuiken en Alessia van Veen

Jeugdclubinstructeur: Johanna Vuijk

e-mail: jeugdrotterdam@deklimmuur.nl

telefoon: 010-286 97 94

Kosten

Proefles: €7,50

Jeugdcursus: €79,00 + maand gratis klimmen cadeau

JGDCLB 1x trainen per week: €42,50 per maand per automatisch incasso

JGDCLB 2x trainen per week: €46,00 per maand per automatisch incasso

Maak kennis met klimmen

Wil je het sportklimmen een keer uitproberen? Volg dan een kennismakingsles!

meer info

Bedrijfsuitje

Klimmen met collega’s is de ideale activiteit voor een bedrijfsuitje. Kom gezellig klimmen en bereik met jouw team de top. 

meer info

Kinderfeestjes

Vier je verjaardag met je vriendjes en vriendinnetjes bij ons!

meer info