training Rotterdam

Heb je moeite om een niveau hoger te komen? Of vind je het leuk om met een groep te trainen en te klimmen? Dan is onze training wat voor jou. Bij de klimtraining gaan we werken aan techniek, kracht en uithoudingsvermogen. 

Elke donderdag avond van 19:30 tot 21:30 geeft een instructeur een training waarbij we de wand, de boulderruimte en de fitness gebruiken. Want kracht en uithoudingsvermogen train je niet alleen op de wand. Met functionele krachtoefeningen geven we je de kracht mee om dat ene niveau hoger te kunnen klimmen. Ook zullen we werken aan je duur vermogen zodat je minder snel verzuurd in die ene lastige route. Daarnaast zullen we natuurlijk ook kritisch kijken naar je techniek en proberen we er samen voor te zorgen dat je, je die ene beweging eigen maakt.

Voor slechts 5 euro exclusief entree kun je meedoen aan deze training.

Iedereen is welkom, van beginner tot gevorderd. Dus ben je lekker aan het klimmen maar kom je door techniek, kracht of uithoudingsvermogen niet verder schrijf je dan nu in. Voor meer vragen kun je altijd terecht bij de klimmuur of stuur je een mailtje naar rotterdam@deklimmuur.nl

Maak kennis met klimmen

Wil je het sportklimmen een keer uitproberen? Volg dan een kennismakingsles!

meer info

Bedrijfsuitje

Klimmen met collega’s is de ideale activiteit voor een bedrijfsuitje. Kom gezellig klimmen en bereik met jouw team de top. 

meer info

Kinderfeestjes

Vier je verjaardag met je vriendjes en vriendinnetjes bij ons!

meer info