fbpx

training Rotterdam

Bij klimmuur Rotterdam wordt voor ieder niveau wel een cursus of training aangeboden. Wil je starten met klimmen? Dan kan je mee doen met de basiscursus. Voor kinderen hebben we de jeugdcursus.

Deze staan verder beschreven op de pagina’s ‘jeugdcursus’ en ‘basiscursus’ op onze website.

Techniekcursus

Wij bieden diverse trainingen aan voor beginnende en/of gevorderde klimmers. Indraaien, balans, rustpunten, inlezen van routes etc. Het komt allemaal aan de orde. En bovenal: hoe blijft het leuk? Hoe kom je verder? Ook willen we natuurlijk allemaal blessurevrij blijven; hoe bereiken we dat? Bij de gevorderde klimmer wordt er specifieker naar ieders individuele ontwikkelpunten gekeken.

Wanneer: zie Facebook en krijtborden in de hal voor info en prijzen. Minimaal 4 deelnemers, inschrijven kan aan de bar/telefonisch.

Voorklimcursus – indoor

Tijdens deze cursus maak je kennis met de basisvaardigheden van het voorklimmen; zekeren, valoefeningen, touwverloop, setjes klippen etc.
We richten ons hierbij op het voorklimmen in klimhallen.
Ondanks dat je met deze cursus niet meteen zelfstandig in de rots kan voorklimmen, wordt er wel een goede basis gelegd om verder te kunnen groeien in deze richting.

Wanneer: op aanvraag (bij voldoende aanmeldingen) inschrijven kan aan de bar/telefonisch/website
Kosten: € 99,00; dit is exclusief entree en materiaalhuur; uiteraard wel inclusief de benodigdheden voor het voorklimmen zoals touwen en setjes
Duur: 4 lessen van ieder 2 uur
Niveau: vanaf 6a en ruime zekerervaring (ca. 3 maanden met regelmaat)

 

Maak kennis met klimmen

Wil je het sportklimmen een keer uitproberen? Volg dan een kennismakingsles!

meer info

Bedrijfsuitje

Klimmen met collega’s is de ideale activiteit voor een bedrijfsuitje. Kom gezellig klimmen en bereik met jouw team de top. 

meer info

Kinderfeestjes

Vier je verjaardag met je vriendjes en vriendinnetjes bij ons!

meer info