fbpx

training klimmuur Haarlem

We hebben bij klimmuur Haarlem voor de jeugd twee verschillende trainingsgroepen op de zaterdag. In de ochtend is de basis trainings groep actief, in de middag de gevorderden. Bij de gevorderden groep werken we ook naar de regionale wedstrijden toe! Lijkt het je leuk om mee te doen aan de trainingsgroepen? Zorg dan dat je eerst de jeugdcursus hebt gedaan en kom eens langs op zaterdag! We traininen het hele jaar door, behalve in de zomermaanden juli en augustus. Er is dan een korte zomerstop.

Voor de volwassenen hebben we op maandagavond de inloop avond voor klimmers die net de beginnerscursus hebben afgerond op zoek zijn naar een klimmaatje en mensen die de basis techniek willen verbeteren. Heb je zin om mee te doen? Geef je dan vast op via haarlem@deklimmuur.nl

Naast de trainingsgroepen zijn er diverse workshops en cursussen die het hele jaar door worden gegeven. Denk hierbij aan de basis techniek cursus, de gevorderden techniek cursus, maar ook de voorklimcursus! Je kunt je direct inschrijven aan de bar.

Maak kennis met klimmen

Wil je het sportklimmen een keer uitproberen? Volg dan een kennismakingsles!

meer info

Bedrijfsuitje

Klimmen met collega‚Äôs is de ideale activiteit voor een bedrijfsuitje. Kom gezellig klimmen en bereik met jouw team de top. 

meer info

Kinderfeestjes

Vier je verjaardag met je vriendjes en vriendinnetjes bij ons!

meer info