fbpx

Voorklimcursus klimmuur Haarlem

Heb je de basiscursus met goed gevolg afgesloten en klim je minimaal het niveau 5b en wil je leren hoe het voorklimmen in zijn werk gaat? Schrijf je dan in voor de voorklimcursus bij Klimmuur Haarlem! Deze cursus richt zich op het indoor voorklimmen van enkele touwlengtes en zorgt voor een goede basis om vervolgens te leren hoe je buiten kunt gaan klimmen. Na de cursus kun je natuurlijk het spectaculaire voorklimdak aanvallen!

De cursus bestaat uit vier lessen op zondag avond van 20.00 tot 22.00. De cursus start op de eerste zondag van de maand, bij tenminste vier inschrijvingen of meer. In juli en augustus is het in verband met de zomervakantie een stuk rustiger en zijn er waarschijnlijk geen voorklimcursus. Neem even contact op voor meer informatie.

De cursus kost € 99 voor vier lessen. Dit is exclusief de entree voor de klimmuur en de eventueel benodigde huurmaterialen.

reserveer online
 

Maak kennis met klimmen

Wil je het sportklimmen een keer uitproberen? Volg dan een kennismakingsles!

meer info

Bedrijfsuitje

Klimmen met collega’s is de ideale activiteit voor een bedrijfsuitje. Kom gezellig klimmen en bereik met jouw team de top. 

meer info

Kinderfeestjes

Vier je verjaardag met je vriendjes en vriendinnetjes bij ons!

meer info