fbpx

winkel Klimmuur Centraal

Bij Klimmuur Centraal hebben we een specialistische klimwinkel met een uitgebreid assortiment aan klimmaterialen waaronder: klimschoenen, klimgordels, hardware en touwen. Maar ook voor magnesium, pofzakken, trainingsborden en bijvoorbeeld hoofdlampjes kunt u bij ons terecht!

We voeren onder andere de bekende klimmerken: La Sportiva, Boreal, Scarpa, Edelrid en Black Diamond. Een groot voordeel is dat als u op zoek bent naar schoenen, u ze uitgebreid kunt passen en testen op onze klimmuur!

In Klimmuur Centraal hebben we een ruime keuze aan klimschoenen: in de merken la Sportiva, Boreal en Scarpa hebben we diverse complete maatseries van startersschoenen, intermediate schoenen en gevorderden schoenen.

Net begonnen met klimmen? Profiteer dan van onze startersset aanbieding. Alles wat je als beginnende klimmer nodig hebt om zelfstandig te kunnen klimmen in een indoor klimmuur vanaf € 189,-. De startersset bestaat uit een gordel, klimschoenen, dmm belay master, zekerapparaat (tuber), een pofzak en een bol magnesium. En 4x extra entree voor de klimmuur. Goeie deal toch?!

Kortom: klimspullen nodig? Kom naar Amsterdam Centraal.

Maak kennis met klimmen

Wil je het sportklimmen een keer uitproberen? Volg dan een kennismakingsles!

meer info

Bedrijfsuitje

Klimmen met collega’s is de ideale activiteit voor een bedrijfsuitje. Kom gezellig klimmen en bereik met jouw team de top. 

meer info

Kinderfeestjes

Vier je verjaardag met je vriendjes en vriendinnetjes bij ons!

meer info