fbpx

winkel klimmuur Den Haag de Uithof

Bij Klimmuur Den Haag de Uithof hebben we een specialistische klimwinkel met een zeer uitgebreid assortiment aan klimmaterialen waaronder: klimschoenen, klimgordels, hardware en touwen. Maar ook voor magnesium, pofzakken, slacklines en topo’s kunt u bij ons terecht!

We voeren onder andere de bekende klimmerken: Boreal, La Sportiva, Five Ten, Edelrid, Black Diamond. Een groot voordeel is dat als u op zoek bent naar schoenen, u ze uitgebreid kunt passen en testen op onze klimmuur! In Klimmuur Centraal hebben we de volgende schoenen volledig op voorraad: La Sportiva  Miura VS, Solution, Katana, Oxygym, Cobra en Python, van Boreal de Joker Velcro, Sol, Diabola en Diabolo en van Five ten de Rogue en Rogue Lady en de Anasazi VCS. Kortom heel veel keuze!

Net begonnen met klimmen? Profiteer dan van onze startersset aanbieding. Alles wat je als beginnende klimmer nodig hebt om zelfstandig te kunnen klimmen in een indoor klimmuur voor € 189,-. De startersset bestaat uit een gordel, klimschoenen, dmm belay master, zekermateriaal (achtje of tuber), een pofzak en een bol magnesium. Uiteindelijk kunt u kiezen tussen 4x extra entree voor de klimmuur er bij of 10% korting over de gehele set.

Kortom, klimspullen nodig? Kom naar Klimmuur Den Haag de Uithof.

Maak kennis met klimmen

Wil je het sportklimmen een keer uitproberen? Volg dan een kennismakingsles!

meer info

Bedrijfsuitje

Klimmen met collega’s is de ideale activiteit voor een bedrijfsuitje. Kom gezellig klimmen en bereik met jouw team de top. 

meer info

Kinderfeestjes

Vier je verjaardag met je vriendjes en vriendinnetjes bij ons!

meer info