specials

Bij de verschillende vestigingen van De Klimmuur worden naast het klimmen vaak ook andere producten geboden, waarmee het klimmen gecombineerd kan worden.
Dat kan het beoefenen van een tweede sport zijn, bijvoorbeeld duiken, bevroren waterval klimmen, of snowboarden, het kan een vergaderarrangement zijn, of het kan gecombineerd worden met lunch of diner.

We vragen hier speciale aandacht voor het ijsklimmen op een bevroren waterval. Het arrangement ijsklimmen bestaat uit een kennismaking op de klimmuur, en daarna het klimmen op een bevroren ijswand. Brrrr! Wij zorgen voor de handschoenen, de ijsbijlen, stijgijzers en wat verder nodig is. En na afloop staat de warme chocolademelk met slagroom klaar. Alleen te boeken bij Klimmuur Hollands spoor.

De mogelijkheden van de overige specials verschillen per vestiging en worden bijna altijd op maat geboden. Gebruik een van de onderstaande buttons om per vestiging te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Amsterdam Haarlem Den Haag Hollands Spoor Rotterdam

reserveer online

Maak kennis met klimmen

Wil je het sportklimmen een keer uitproberen? Volg dan een kennismakingsles!

meer info

Bedrijfsuitje

Klimmen met collega’s is de ideale activiteit voor een bedrijfsuitje. Kom gezellig klimmen en bereik met jouw team de top. 

meer info

Kinderfeestjes

Vier je verjaardag met je vriendjes en vriendinnetjes bij ons!

meer info