fbpx

trainingen

Bij de klimmuur geven we op verschillende niveaus trainingen. Onze basis techniek training is daarbij het meest populair.

basis techniek
Deze training is laagdrempelig en voor relatief onervaren klimmers, die voldoende ervaring hebben om zelfstandig te klimmen, maar toch tegen allerlei vragen aan lopen met betrekking tot het verbeteren van hun techniek. Op deze training kan individueel ingeschreven worden. De training bestaat uit vier lessen en begint nagenoeg elke maand.

Deze training wordt ook wel gecombineerd met het gebruik van de vier entreebewijzen, die men gratis krijgt bij het aanschaffen van een startersset. Het pad is dan: basiscursus, een maand zo veel mogelijk klimmen met het dan gratis gekregen maandabonnement en vervolgens de basis techniek training, waarbij de entrees van de beginnersset gebruikt worden.

Als je wilt weten op welke tijdstippen de trainingen gegeven worden, kun je dit per vestiging terug vinden door een van de onderstaande vestigingen te kiezen.

gevorderden techniek
Onze gevorderden techniek trainingen zijn altijd maatwerk, en per vestiging verschillend. Meer details en de tijden vind je door te kijken per vestiging, waar je met onderstaande knoppen naar toe kunt.

Amsterdam Haarlem De Uithof Hollands Spoor Rotterdam

Maak kennis met klimmen

Wil je het sportklimmen een keer uitproberen? Volg dan een kennismakingsles!

meer info

Bedrijfsuitje

Klimmen met collega‚Äôs is de ideale activiteit voor een bedrijfsuitje. Kom gezellig klimmen en bereik met jouw team de top. 

meer info

Kinderfeestjes

Vier je verjaardag met je vriendjes en vriendinnetjes bij ons!

meer info