fbpx

winkel Klimmuur Hollands Spoor

Bij De Klimmuur Hollands spoor hebben we een specialistische klimwinkel met een zeer uitgebreid assortiment aan klimmaterialen waaronder: klimschoenen, klimgordels, hardware en touwen.

We voeren onder andere de bekende klimmerken: Boreal, La Sportiva, en Five Ten. Een groot voordeel is dat als u op zoek bent naar schoenen, u ze uitgebreid kunt passen en testen op onze klimmuur! En wij onderscheiden ons ten opzichte van onze buurman “Bever Zwerfsport” doordat wij zo goed als altijd, alle maten op voorraad hebben.

Net begonnen met klimmen? Profiteer dan van onze startersset aanbieding. Alles wat je als beginnende klimmer nodig hebt om zelfstandig te kunnen klimmen in een indoor klimmuur voor € 189,-. De startersset bestaat uit een gordel, klimschoenen, dmm belay master, zekermateriaal (achtje of tuber), een pofzak en een bol magnesium. Uiteindelijk kunt u kiezen tussen 4x extra entree voor klimmuur er bij of 10% korting over de gehele set.

Kortom, klimspullen nodig? Kom naar De Klimmuur Hollands Spoor!

Maak kennis met klimmen

Wil je het sportklimmen een keer uitproberen? Volg dan een kennismakingsles!

meer info

Bedrijfsuitje

Klimmen met collega’s is de ideale activiteit voor een bedrijfsuitje. Kom gezellig klimmen en bereik met jouw team de top. 

meer info

Kinderfeestjes

Vier je verjaardag met je vriendjes en vriendinnetjes bij ons!

meer info