Boulderen

Boulderen is een spectaculaire vorm van klimmen, waarbij er geklommen wordt tot maximaal 4,5 m. Als je valt, val  je op een dikke mat. Boulderen is voor iedereen.

  reserveer een dagkaart

   vanaf 8 tot 99 jaar, tot 18 jaar onder begeleiding van een volwassene

  Het Lab, De Fabriek, Beest Boulders, De Uithof, Klimmuur Centraal

Boulderen
Boulderen is een explosieve en spectaculaire manier van klimmen. Je beklimt letterlijk een rotsblok. Omdat er in Nederland geen rotsblokken zijn, boulderen we op boulderwanden met een maximale hoogte van 4,5 meter. De “boulders” zijn puzzels die je oplost met techniek, kracht en denkwerk. Anders dan bij klimmen heb je bij boulderen geen touw en klimgordel nodig.

Dikke valmatten onder de boulders zorgen voor de veiligheid. Naast de gezonde uitdaging die boulderen biedt is het ook nog eens onwijs sociaal! Moedig elkaar aan tijdens het boulderen en puzzel samen naar oplossingen om de boulders te halen. Het sociale karakter van de sport en de behulpzame community maken de sfeer in onze boulderhallen super gezellig en open voor iedereen!

Nog nooit geboulderd?
Volg dan een introductieles, te reseveren via de bovenstaande link. Je betaald hiervoor alléén je entree en schoenen, de introductie krijg je er van ons gratis bij!

Reserveren is verplicht voor groepen van meer dan 6 personen. Boulderen is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar, maar kinderen moeten tot 18 jaar onder actieve begeleiding van een volwassene boulderen.

Waar kun je boulderen?
Sinds 2016 heeft de klimmuur ook boulderhallen. We zijn gestart met Het Lab, in amsterdam. Een grote, zeer complete boulderhal met zelfs een chefkok in de keuken. Daarna kwam De Fabriek in Haarlem. Op steenworp afstand van onze klimmuur kun je hier naar hartelust boulderen, shoppen in de riante winkel en genieten van de gezelligheid.  Beest Boulders in den haag is onze 3e boulderhal. direct naast het station hollandsspoor vind je in The Globe zowel onze klim als boulderhal.

Klimmuur Centraal en Klimmuur Den Haag de Uithof hebben, naast klimmen ook een serieuze boulderruimte die zeker een bezoek waard is.

Introductie Boulderen

Maak kennis met boulderen
15,50 volwassenen / 13,- jeugd
  • Veiligheidsinstructie van boulderen 
  • Zelfstandig aan de slag
  • Inclusief entree en schoenen

Kinderfeestje Boulderen

Een super spannend en leuk feestje
24,50 per kind
  • Met limonade
  • Optioneel met pannenkoeken
  • Per 3 kinderen 1 volwassene

Basis Techniek Training

Drie trainingen vól bouldertechniek
36,50 exclusief entree
  • Leer de belangrijkste technieken
  • 3 lessen van 2 uur
  • Exclusief entree

Vestigingen

In welke vestiging wil je boulderen?

Het Lab Amsterdam

Deze vestiging in de hoofdstad van Nederland heeft maar liefst 1.500 m2 oppervlakte. Niet alleen hebben we uitgebreid aanbod boulder en trainingsmogelijkheden, maar ook een gezellig horecaplein en een chefkok in de keuken.

Transformatorweg 32 – 1014 AK – Amsterdam

De Fabriek Haarlem

Deze vestiging in de hoofdstad van Noord Holland heeft maar liefst 1.200 m2 oppervlakte. Gevestigd in de fabriekshal van een voormalige chocoladefabriek heeft deze vestiging een hele gezellige en authentieke sfeer.

Ben Viljoenstraat 1 – 2021 AA – Haarlem

Beest Boulders Den Haag

Gevestigd in “the globe” in Den Haag, direct gelegen naast het treinstation Den Haag Hollands Spoor. In hetzelfde pand zit Klimmuur Hollands Spoor. Alles voor de klimmer én boulderaar onder 1 dak!

Waldorpstraat 15 F – 2521 CA – Den Haag

Amsterdam Centraal

Onze vestiging in de hoofdstad van Nederland is een zeer uitgebreide, volledige en goed bezochte klimhal. Met voorklimwand, uitgebreide bouldermogelijkheden, buiten terras en een open dak!

Dijksgracht 2 – 1019 BS – Amsterdam

Den Haag de Uithof

Klimmuur Den Haag de Uithof is de klimlocatie waar je binnen én buiten kunt klimmen! Met wanden tot wel 21 meter is de klimmuur super uitdagend voor beginner en gevorderde klimmer.

Jaap Edenweg 10 – 2544 NL – Den Haag

Beest Boulders Amsterdam

De nieuwste boulderhal in Amsterdam! De grote zus van het lab Amsterdam, Boulderhal de Fabriek en Beest Boulders Den Haag. Een oppervlakte van ongeveer 3300 M².

Willem de Zwijgerlaan 338 – 1055 RD – Amsterdam

Jeugd

Bij de klimmuur hebben we een zeer uitgebreide keus in mogelijkheden voor kinderen en jeugd. We hebben een actief jeugdteam waar enthousiast wordt gesport.

Groepen & bedrijven

Klimmen of boulderen met collega’s is de ideale activiteit voor een bedrijfsuitje. Kom gezellig klimmen en bereik met jouw team de top.

Onderwijs

Onze filosofie is dat sport begint bij plezier. Fun en zelfwerkzaamheid zijn daarbij kernbegrippen. Door leerlingen plezier te bieden, vinden ze leuk wat ze doen, waarna het sportieve aspect daar vanzelf achteraan komt.

Volwassenen

Elke klimmer is ooit begonnen, heeft het van huis uit mee gekregen, of is geprikkeld door nieuwsgierigheid. Klimmen heeft iets spannends. Klimmen spreekt tot de verbeelding.