boulderen

Boulderen bij de klimmuur

Bij de Klimmuur hebben we een aantal vestigingen waar boulderen tot de mogelijkheid behoort. Bij Klimmuur Centraal en Klimmuur Den Haag de Uithof kun je boulderen in onze boulderruimtes. Bij Klimmuur Hollands Spoor, Klimmuur Haarlem en Klimmuur Rotterdam kun je helaas niet boulderen.

De Klimmuur is onderdeel van een grotere familie! We werken samen met Beest Boulders en boulderhal de Fabriek. Bij alle vestigingen van zowel Beest Boulders als boulderhal de Fabriek kun je boulderen.

Wat is boulderen?
Boulderen is een explosieve en spectaculaire manier van klimmen. Je beklimt letterlijk een rotsblok. Omdat er in Nederland geen rotsblokken zijn, boulderen we op boulderwanden met een maximale hoogte van 4,5 meter. De “boulders” zijn puzzels die je oplost met techniek, kracht en denkwerk. Anders dan bij klimmen heb je bij boulderen geen touw en klimgordel nodig.

Dikke valmatten onder de boulders zorgen voor de veiligheid. Naast de gezonde uitdaging die boulderen biedt is het ook nog eens onwijs sociaal! Moedig elkaar aan tijdens het boulderen en puzzel samen naar oplossingen om de boulders te halen. Het sociale karakter van de sport en de behulpzame community maken de sfeer in onze boulderhallen super gezellig en open voor iedereen.

Bij welke vestigingen?
Bij de Klimmuur kun je terecht om te boulderen bij Klimmuur Den Haag de Uithof of bij Klimmuur Centraal Amsterdam. Neem contact met deze vestigingen op voor de mogelijkheden! In Amsterdam zit Beest Boulders Amsterdam en boulderhal het Lab. In Den Haag kun je terecht bij Beest Boulders Den Haag direct gelegen naast de Klimmuur Hollands Spoor. Naast klimmuur Haarlem is Boulderhal de Fabriek te vinden. Onze nieuwste hal in Nederland vind je in hartje Rotterdam, Beest Boulders Rotterdam. Daarnaast hebben we ook een nieuwe hal gebouwd in Antwerpen, Beest Boulders Antwerpen.
Reserveren
Reserveren is verplicht voor groepen van meer dan 6 personen. Boulderen is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar, maar kinderen moeten tot 18 jaar onder actieve begeleiding van een volwassene boulderen.
Één kleur, één moeilijkheidsgraad
Er zijn in onze vestigingen boulders gebouwd in verschillende kleuren. De boulders in een circuit zijn ongeveer van dezelfde moeilijkheidsgraad, maar aan de begingrepen kun je vinden hoe moeilijk de specifieke boulder waar je instapt precies is. Een boulderroute is met één kleur grepen gebouwd. Het is de bedoeling dat je alleen deze grepen (en de houten wand of houten modules die geplaatst zijn) gebruikt bij het klimmen van de route.

Mensen die dit interessant vinden, vinden dit ook interessant

Kennismakingsles klimmen

Maak kennis met klimmen
24,50 / 20,50
  • Leer klimmen en zekeren
  • Maximaal 1 uur instructie
  • Vanaf twee personen

Kinderfeestje

Een super spannend en leuk feestje
24,50
  • Een super spannend feestje
  • Vanaf 4 kinderen
  • Inclusief pannenkoeken

Basiscursus klimmen

Leer zelfstandig klimmen
99,- / 79,-
  • Vier lessen van twee uur
  • Behaal zelfstandig klimcertificaat
  • Maand gratis klimmen na de cursus

Neem contact op

Wil je contact met één van onze vestigingen mbt boulderen?
Vul dan ons contactformulier hier onder in.