basiscursus

Basiscursus klimmen

De basiscursus bestaat uit vier lessen, waarin naast het klimmen de verschillende manieren van zekeren aan bod komen, materialen besproken worden en waarin aandacht gegeven wordt aan klimtechniek.

   4 lessen van 2 uur

   Vanaf 18 jaar

   110,- per persoon

   Amsterdam, Haarlem, De Uithof, Hollands Spoor, Rotterdam

Basiscursus
De basiscursus bestaat uit vier lessen, waarin naast het klimmen de verschillende onderdelen en bijzonderheden van het zekeren aan bod komen. Verder worden de klimmaterialen besproken en wordt er aandacht gegeven aan de verschillende basis klimtechnieken. De cursus wordt afgesloten met het certificaat K2 van de Branchevereniging Klim Sport, hetgeen betekent dat je zelfstandig kunt klimmen bij diverse klimcentra in Nederland.

Basiscursus Jeugd
Ben je tussen de 10 jaar en 17 jaar en denk je dat je klimmen helemaal te gek vindt? Volg dan onze jeugdcursus!

In vier lessen leer je met leeftijdsgenoten alles wat je moet weten over klimmateriaal, het gebruik van de touwen, veiligheid, hoe je omgaat met de hoogte, klimtechniek en meer. Dit alles doe je onder begeleiding van een ervaren instructeur. Als alles goed gaat krijg je aan het einde van de laatste les het Ko2-diploma.

Met een Ko2 diploma mag je meedoen met de wekelijkse jeugdtraining van de Jeugdclub. Als je 14 jaar of ouder bent, kan na akkoord van een van de jeugdtrainers het Ko2-diploma worden omgezet naar een K2 diploma: daarmee mag je zelfstandig klimmen met jouw leeftijdsgenoten, wanneer je maar wilt!

Kosten en reserveren
De basiscursus kost 110,- voor volwassenen of 87,50 voor jeugd. Deze prijs is inclusief de entree, de lessen en de klimmaterialen. Als klap op de vuurpijl krijg je na afronding van de cursus een maand gratis klimmen cadeau. Zo hopen we dat je lekker veel kan komen klimmen!

Elke maand starten er diverse cursussen op verschillende dagen en tijden. Kom gerust met ons in contact om je op één van deze cursus momenten in de plannen, of reserveer je plek in een cursus via de knop hieronder.

Starterset
Na afronding van de cursus ga je uiteraard veel klimmen en heb je je eigen klimmateriaal nodig. In onze winkel kun je alles terugvinden om verder te gaan in de klimsport.

Voor de startende klimmer biedt de Klimmuur een complete starterset klimmen aan. Vanaf 197,50 ben je compleet uitgerust met al je klimbenodigdheden en krijg je maar liefst vier gratis entrees cadeau!

Laat je adviseren door één van onze medewerkers in de winkel van jouw vestiging.

Mensen die dit interessant vinden, vinden dit ook interessant

Kennismakingsles klimmen

Maak kennis met klimmen
27,50
  • Leer klimmen en zekeren
  • Maximaal 1 uur instructie
  • Vanaf twee personen

Kennismakingsles kind

Gezellig en sportief uitje
22,50
  • Klim tot een grote hoogte
  • Maximaal 1 uur instructie
  • Minimaal 1 volwassene per 3 kinderen

Kinderfeestje

Een super spannend en leuk feestje
27,50
  • Een super spannend feestje
  • Vanaf 4 kinderen
  • Inclusief pannenkoeken

Vestigingen

In welke vestiging wil je de cursus reserveren?

Amsterdam / Haarlem / de Uithof / Hollands Spoor / Rotterdam

Amsterdam Centraal

Onze vestiging in de hoofdstad van Nederland is een zeer uitgebreide, volledige en goed bezochte klimhal. Met voorklimwand, uitgebreide bouldermogelijkheden, buiten terras en een open dak!

Dijksgracht 2 – 1019 BS – Amsterdam

Haarlem

Klimmuur Haarlem is één van de eerste klimhallen die in Nederland geopend is en bestaat al sinds 1992! Haarlem is een hele grote en open klimhal met veel daglicht.

Spaarndamseweg 120 B – 2021 KA – Haarlem

Den Haag de Uithof

Klimmuur Den Haag de Uithof is de klimlocatie waar je binnen én buiten kunt klimmen! Met wanden tot wel 21 meter is de klimmuur super uitdagend voor beginner en gevorderde klimmer.

Jaap Edenweg 10 – 2544 NL – Den Haag

Den Haag Hollands Spoor

Klimmuur Den Haag – Hollands Spoor is een unieke klimhal in Nederland. We hebben een ontzettend gave klimwand met een gezellig team dat jou voorziet van instructie en cursussen.

Waldorpstraat 15 – 2521 CA – Den Haag

Rotterdam

Vlak bij het Kralingse Bos staat Klimmuur Rotterdam, de enige echte klimhal van Rotterdam. Met een hoogte van 17.5 meter en 51 touwen is dit één van de grootste klimhallen van Nederland.

Prinsenlaan 910 – 3062 CT – Rotterdam