Bedrijven

Bedrijven en groepen

De Klimmuur biedt een breed scala aan mogelijkheden voor bedrijven en (vrienden)groepen. De sportfaciliteiten zelf (de klimhal) zijn uitermate geschikt voor een bedrijfsuitje: sportieve en actieve bezigheden kunnen goed gecombineerd worden met relaxen, kletsen en lekker eten en drinken. De ruimte is sfeervol met gezellige zithoekjes, banken, tafeltjes, en een bar.

Informeer naar de mogelijkheden of vraag direct een offerte aan

Groepen en bedrijven bij de Klimmuur

Bekijk hier ons aanbod voor groepen en bedrijven
Maak kennis met klimmen
Heb jij altijd al een keer een keertje willen klimmen met jouw team? Dan is onze kennismakingsles perfect voor jullie! Onze enthousiaste instructeurs leggen alles duidelijk uit en begeleiden je bij je eerste klimervaring.

Tijdens de kennismakingsles leren jullie de essentiële onderdelen van het veilig klimmen en zekeren. De instructie duurt maximaal een uur. Als er tijdens dit uur veilig geklommen en gezekerd wordt, mogen jullie zelfstandig doorklimmen. De instructeur houdt uiteraard ten allen tijde een oogje in het zeil. Wie bereikt er als eerste de top?

Arrangement
Koffie en borrel
Eén van de opties is een warm welkom arrangement. Denk hierbij aan een heerlijk kopje koffie of thee met iets lekkers bij binnenkomst. Ook hebben wij verschillende borrel arrangementen inclusief drankjes. Let er wel op dat alcoholische dranken alleen toegestaan zijn na de activiteiten.

Lunch en diner
Bij de Klimmuur kun je terecht voor een heerlijke lunch of een diner.

Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Offerte op maat
De klimbeleving kost 35,50 per persoon. Iedereen in het team krijgt een klimgordel en klimschoenen te leen. Samen zijn jullie 1,5 uur aan het klimmen en samenwerken om tot de top te komen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte op maat.

Mensen die dit interessant vinden, vinden dit ook interessant

Kennismakingsles klimmen

Maak kennis met klimmen
27,50 / 22,50
  • Leer klimmen en zekeren
  • Maximaal 1 uur instructie
  • Vanaf twee personen

Basiscursus klimmen

Leer zelfstandig klimmen
110,- / 87,50
  • Vier lessen van twee uur
  • Behaal zelfstandig klimcertificaat
  • Maand gratis klimmen na de cursus

Kinderfeestje klimmen

Een super spannend en leuk feestje
27,50
  • Een super spannend feestje
  • Vanaf 4 kinderen
  • Inclusief pannenkoeken

Vragen?

Neem contact met ons op