Rotterdam

Klimmuur Rotterdam

Prinsenlaan 910
3062 CT Rotterdam
010 286 9794

Locatie en contact

   rotterdam@deklimmuur.nl

   route

   like ons

   volg ons

  contact via whatsapp

Openingstijden

Klik hier voor de openingstijden van onze vestigingen.

Welkom bij de Klimmuur Rotterdam

Klimmuur Rotterdam
Klimmuur Rotterdam is bij uitstek de tofste klimhal van Rotterdam. De wanden hebben een hoogte van tot wel 17.5 meter en met ongeveer 130 routes valt er dus genoeg te klimmen.
Naast het klimmen hebben we een uitgebreide horeca binnen én buiten.
In onze klimwinkel kan je terecht voor je al je klimbenodigdheden. Kijk gerust rond of vraag om advies aan een van onze medewerkers.

 

Na het klimmen is er de mogelijkheid om te genieten van een heerlijk drankje en wat lekkers. In de zomer kan dit op ons gezellige terras naast de hal, en in de winter kan je lekker warm binnen vanaf de bank kijken naar wat de andere klimmers uitspoken. Naast een uitgebreid horeca aanbod bevindt zich in onze hal ook nog een klimwinkel. Snuffel hier gerust op je eigen gemak rond of vraag een van de medewerkers om je te helpen met het maken van de juiste keuze voor jouw klimuitrusting. Gesitueerd aan de rand van het Kralingse Bos is deze hal gemakkelijk te bereiken met de fiets, auto en het openbaar vervoer.

Klimmen
Bij binnenkomst zie je direct onze hoofdwand, een spectaculaire overhangende wand van 17 meter hoog. Naast overhangende wanden, zijn over ook genoeg routes op de rechte en liggende wanddelen. Door de grote verscheidenheid aan wand soorten zijn de routes in de hal geschikt voor zowel beginnende als ervaren klimmers.

Op de eerste verdieping vind je onze voorklimwand. Buiten de drukke tijden om, mag hier worden voorgeklommen op gefixeerde klimsetjes en ankers.

Boulder & trainingsruimte
Op de tweede en derde verdieping kun je gebruik maken van onze boulder- en trainingsruimte. Perfect om in op te warmen of te werken aan je klimfitheid.
De boulderruimte op de tweede verdieping is gericht op klim specifieke training zoals een boulderwand, hangboards en een campusboard.
In de trainingsruimte op de derde verdieping heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van ons fitness materiaal.
Deze hal richt zich voornamelijk op toprope klimmen, er is echter wel de mogelijkheid om op de tweede en derde verdieping te werken aan je algehele klimfitheid. In het boulderhok op de tweede verdieping hangen fingerboards en campusboards.

De trainingsruimte op de derde verdieping heeft een assortiment aan gewichtjes liggen om oefeningen mee te doen. Ook hangen er posters aan de muur met suggesties voor oefeningen die je kan uitvoeren om bepaalde spiergroepen die belangrijk zijn voor het klimmen nog sterker te maken.

Onze meest populaire producten

Neem een kijkje bij één van onze andere producten voor meer informatie

Kennismakingsles

Maak kennis met klimmen
29,50 / 24,-
 • Leer klimmen en zekeren
 • 1 uur instructie
 • Inclusief huurmateriaal
 • Minimaal twee personen

Basiscursus

Leer zelfstandig klimmen
125,- / 105,-
 • 4 lessen van 2 uur
 • Leer de basis van het sportklimmen
 • Behaal zelfstandig klimcertificaat
 • Maand gratis klimmen na de cursus

Kinderfeestje

Een super spannend en leuk feestje
29,50
 • Een uniek en sportief feestje
 • Wie bereikt de top?
 • Per 3 kinderen 1 volwassene
 •  inclusief pannenkoeken en limonade

Neem contact op

Stuur een e-mail naar de vestiging

  Locatie

  Plan je route naar onze vestiging