fbpx

veiligheid

muurbordje 2017Veiligheid staat bij de Klimmuur voorop. Al onze instructeurs zijn gediplomeerd en zijn goed op de hoogte van de laatste, actuele ontwikkelingen op het gebied van veiligheid.

Klimmen is een sport waarbij je elkaar moet vertrouwen en controleren. Daarom brengen wij graag de partnercheck goed onder de aandacht. Kijk, ook als ervaren klimmer, vooral even ons filmpje:


Huisregels, klimregels en boulderregels

De belangrijkste klimregels waar je je aan moet houden als je in één van onze vestigingen komt klimmen zie je hier staan. Voorklimregels poster 2016 klein de volledige huisregels, klimregels en boulderregels klik hier

Wanneer mag je zekeren?

Alleen mensen die succesvol een zekercursus hebben afgerond mogen bij de klimmuur zelfstandig klimmen. Zie je toch iets dat beter kan? Attendeer dan svp even het personeel!

Inbinden en partnercheck

Veiligheid staat in al ons handelen op de eerste plaats. Bij indirect inbinden is een safebiner bij ons verplicht. De partnercheck is altijd verplicht! Ondanks het feit dat iedereen de partnercheck uit voert zien we toch dingen fout gaan. Daarom brengen we opnieuw de partnercheck onder de aandacht. Het is belangrijk dat je elkaar controleert op de grond. Nog belangrijker: doe dit bewust! Niet kijken, maar zien.

Branchevereniging

De Klimmuur is een prominent lid van de Branchevereniging Klim Sport (Een van de oprichters van de BKS), waarbij het grootste deel van de Nederlandse klimmuren is aangesloten. Binnen de Branchevereniging wordt op nationaal niveau, en ook internationaal o.a. gewerkt aan de verbetering van de veiligheid. Door internationaal samen te werken zijn we beter in staat problemen te analyseren en maatregelen te nemen.

Maak kennis met klimmen

Wil je het sportklimmen een keer uitproberen? Volg dan een kennismakingsles!

meer info

Bedrijfsuitje

Klimmen met collega’s is de ideale activiteit voor een bedrijfsuitje. Kom gezellig klimmen en bereik met jouw team de top. 

meer info

Kinderfeestjes

Vier je verjaardag met je vriendjes en vriendinnetjes bij ons!

meer info