fbpx

boulderen

Boulderen neemt de laatste jaren snel toe in populariteit. Maar wat is het eigenlijk?
Boulderen is het klimmen tot maximaal 4,5 meter, zonder gebruik van touwen en met dikke valmatten er onder.
Boulderen is zo populair aan het worden, en wordt steeds meer gedaan door niet klimmers omdat je met boulderen elke keer weer een beweging kunt proberen te maken, nadat het net even niet gelukt is. En omdat je dicht bij elkaar bent, boulderaar en toeschouwer, kun je elkaar heel eenvoudig aanwijzingen geven en over het probleem praten.

Boulderen is een behoorlijk sociale sport, meer nog dan het klimmen.
En dat maakt het toch wel heel erg leuk !

Bij de klimmuur hebben we inmiddels drie speciale boulder-vestigingen. Amsterdam (het lab), Den Haag (Beest Boulders) en eentje in Haarlem (de Fabriek).

Bij twee van onze vestigingen is een zeer groot bouldergedeelte bijgebouwd. Bijna een boulderhal op zich! Dat is bij onze vestiging in Amsterdam (Klimmuur Centraal) en bij onze vestiging in Den Haag (de Uithof).

Wil je kennis maken met het boulderen? Je kunt gewoon langskomen bij onze boulder vestigingen, dan helpen we je op weg. Je betaalt alleen voor de entree en de kosten van de huurschoenen. Bij elkaar is dit € 15,50 per persoon. Vindt je het prettig dat we weten dat je komt en met hoeveel mensen? Dan kun je ook even reserveren! Dan staan we voor je klaar. Veel plezier!!

reserveer online

Maak kennis met klimmen

Wil je het sportklimmen een keer uitproberen? Volg dan een kennismakingsles!

meer info

Bedrijfsuitje

Klimmen met collega’s is de ideale activiteit voor een bedrijfsuitje. Kom gezellig klimmen en bereik met jouw team de top. 

meer info

Kinderfeestjes

Vier je verjaardag met je vriendjes en vriendinnetjes bij ons!

meer info