fbpx

kennismakingles

Kennismakingsles in De Klimmuur

Met een kennismakingsles kun je op een eenvoudige manier bij ons kennis maken met het klimmen. Natuurlijk zijn de veiligheid en de spelregels belangrijk, maar we gaan meteen aan de slag en voordat je het weet zit je boven in de klimmuur.
Span je in, maar relax ook, have fun en focus.

Onze kennismakingsles is bij ons een gouwe-ouwe. Al meer dan 20 jaar volgen elke week tientallen mensen bij ons deze les. En elke week gaan tientallen mensen naar huis met een unieke ervaring en een goed verhaal. De kennismakingsles boek je met 2 of 3 personen. Je gaat namelijk niet alleen klimmen, maar ook zekeren. Als jouw maat omhoog klimt, ga jij zekeren. Natuurlijk begeleiden wij dat, geven wij les in het zekeren en maken we je wegwijs in de veiligheid van het klimmen. De les duurt ongeveer een half uur. De instructeur blijft er bij totdat er veilig geklommen kan worden tot maximaal een uur na aanvang van je les. Daarna kun je zelf aan de slag! De instructeur houdt een oogje in het zeil.

Let even op het gewichtsverschil tussen de deelnemers. Als er twee volwassenen komen waarbij het verschil meer dan 15 kg is, kan de lichtere persoon de zwaardere persoon niet zekeren.

Het komt regelmatig voor dat de kennismakingsles gebruikt wordt om kennis te maken, om uit te zoeken wat dat nou is, dat klimmen, en om te ervaren hoe het is om toe gaat. Daarna kan doorgestroomd worden naar een basiscursus. We hebben daar zelfs een interessante aanbieding voor, als je klaar bent met de kennismakingsles.

Ga er van uit dat je met de kennismakingsles zo’n twee uur bezig bent. Neem ruim zittende kleding en stevige gympen mee, de kleding die je ook draagt bij een zaalsport.

De kennismakingsles kan online geboekt worden. Het staat dan meteen in onze agenda, en je krijgt over de mail meteen een bevestiging.

Amsterdam Haarlem De Uithof Hollands Spoor Rotterdam

reserveer online

Maak kennis met klimmen

Wil je het sportklimmen een keer uitproberen? Volg dan een kennismakingsles!

meer info

Bedrijfsuitje

Klimmen met collega’s is de ideale activiteit voor een bedrijfsuitje. Kom gezellig klimmen en bereik met jouw team de top. 

meer info

Kinderfeestjes

Vier je verjaardag met je vriendjes en vriendinnetjes bij ons!

meer info