fbpx

klimshop

Bij de klimmuur hebben we bij alle vestigingen een specialistische klimshop met een zeer uitgebreid assortiment aan klimmaterialen waaronder: klimschoenen, klimgordels, hardware en touwen. Maar ook voor magnesium, pofzakken, crashpads en topo’s kunt u bij ons terecht!

We voeren onder andere de bekende klimmerken: Boreal, La Sportiva, Five ten, Evolv en Mammut. Een groot voordeel is dat als u op zoek bent naar schoenen, u ze uitgebreid kunt passen en testen op onze klimmuur!

Net begonnen met klimmen? Profiteer dan van onze startersset aanbieding. Alles wat je als beginnende klimmer nodig hebt om zelfstandig te kunnen klimmen in een indoor klimmuur voor € 189,-. De startersset bestaat uit een gordel, klimschoenen, dmm belay master, zekermateriaal (achtje of tuber), een pofzak en een bol magnesium. Uiteindelijk kunt u kiezen tussen 4x extra entree voor klimmuur er bij of 10% korting over de gehele set.

Elke vestiging heeft zijn eigen winkel. Wilt u informatie over de winkel bij een specifieke vestiging? Klik dan op de vestiging van uw keuze.

Amsterdam      Haarlem

De Uithof      Hollands Spoor

Rotterdam

Maak kennis met klimmen

Wil je het sportklimmen een keer uitproberen? Volg dan een kennismakingsles!

meer info

Bedrijfsuitje

Klimmen met collega’s is de ideale activiteit voor een bedrijfsuitje. Kom gezellig klimmen en bereik met jouw team de top. 

meer info

Kinderfeestjes

Vier je verjaardag met je vriendjes en vriendinnetjes bij ons!

meer info