fbpx

volwassenen

Elke klimmer is ooit begonnen, heeft het van huis uit mee gekregen, of is geprikkeld door nieuwsgierigheid. Klimmen heeft iets spannends. Klimmen spreekt tot de verbeelding.

Je hoeft niet meteen een “klimmer” te zijn om bij ons aan de slag te gaan. Iedereen is ooit begonnen, en zo ook jij.
We bieden twee mogelijkheden. Je kunt bij ons een introductieles volgen. Je krijgt dan van ons uitleg over de veiligheid en de spelregels en je gaat al spelender wijze aan de slag. Meteen zelf aan de slag en fun beleven zijn dan sleutelbegrippen.

Je kunt ook meteen intekenen op een basiscursus. We geven je dan in vier weken tijd gedurende vier lessen de basis van het muurklimmen mee. Als je het goed doet, wordt aan het eind een gecertificeerd diploma uitgereikt waarmee je zelfstandig kunt klimmen op elke klimmuur in Nederland.

Aan het eind van de cursus krijg je trouwens van ons een cadeautje: een maandkaart om daarmee gratis het klimmen nog eens te verdiepen.

Als je kiest voor de kennismakingsles, kun je nadien natuurlijk ook doorstromen naar de basiscursus. En na de basiscursus hebben we tal van mogelijkheden voor abonnementen, zelfstandig klimmen of juist aan trainingen mee doen.

 

Maak kennis met klimmen

Wil je het sportklimmen een keer uitproberen? Volg dan een kennismakingsles!

meer info

Bedrijfsuitje

Klimmen met collega’s is de ideale activiteit voor een bedrijfsuitje. Kom gezellig klimmen en bereik met jouw team de top. 

meer info

Kinderfeestjes

Vier je verjaardag met je vriendjes en vriendinnetjes bij ons!

meer info